How to Style.. Boots & Skirts

Het wordt alleen maar kouder en kouder en ik zie steeds meer vrouwen  alleen maar in broeken lopen! Nou is daar natuurlijk helemaal niets mis mee maar een vrouwelijke rok of misschien zelfs een rokje op zijn tijd is natuurlijk ook niet verkeerd. 

Laatst vroeg een lieve volger aan mij op Instagram hoe ik rokjes draag in de winter. Met welke schoenen zij die rokjes moest combineren was haar grootste stuggle, daarom vandaag deze how to style, boots & Skirts! 

Hoewel ik in de zomer een rokje met een goede sneaker echt een top outfit vind, ben ik hier in de winter in combinatie met een panty geen fan van. Dus de Tilel verraad het al, combineer ik rokjes vaak met boots of andere laarzen. Tegenwoordig zijn zowel rokjes als boots in bijna alle mogelijke vormen en maten te verkrijgen. Hieronder laat ik je vier hele verschillende outfits zien. De één wat gewaagder dan de ander, zodat er hopelijk voor iedereen inspiratie uit te halen valt! 

Echter dames, blijf ook niet te veel in je comfortzone en DURF! Want echt, de gedachten dat het bij een ander wel leuk staat, maar bij jou niet, zit bijna altijd echt alleen maar in jou hoofd!! ;)! 

Look I

Laten we meteen met de (wat mij betreft) meest gewaagde outfit beginnen! Maar I LOVE LOVE LOVE IT! Deze boots, ik heb ze NOG niet, maar ik wil ze! Echt te gaaf!! En in combinatie met een mooie witte kokerrok, stoer maar toch chic. Vindt je de laarzen nou wel fantastisch maar de look in zijn totaliteit een beetje spannend, begin dan met de laarzen en hou het verder helemaal zwart, iets veiliger en de boots als echte eye-catcher! 

Blouse: Zara
Rok: 
Bershka
Boots: 
ZARA
Riem: 
Gucci

Look II

Deze look kan wat mij betreft echt niet ontbreken in een vrouw haar kast in de winter van 2018-2019! Een lekkere warme trui, mooi rokje en stoere biker boots! Je kan het overdag dragen met een dikke panty en in de avond met een dunnere panty! Als je dan de trui vervangt voor een leuk top of blouse heb je ook meteen een toffe look voor een avondje weg! 

Trui: Anna Field
Rok: 
Morgan
Boots: 
Sascha 
Oorbellen: 
My Unique Style

Look III

Jaa hoor, daar is die weer! De leopard print. mocht uiteraard wederom niet ontbreken. En een van mijn favoriete nieuwe trends, de witte biker boot! Deze is van de collectie van Moderosa in samenwerking met Nelson en ik ben fan! Grove zool, mooie lange veter, helemaal leuk! Met een jeans in combinatie met een blouse of trui ook een echte hit maar in met een lange jurk of rok ook heel erg tof! 

Jurk: ZARA
Boots: 
Nelson by Moderosa
Tas:
 ZARA

Look IV

Last but not least, een heel mooie klassiekere maar door de leren rok toch hippe look. Ik hou van overknee boots maar dit is voor mij wel een dingentje. Ik denk namelijk altijd dat mijn niet al te smalle benen er dan helemaal uit zien als olifanten poten, haha! Daarom zou ik persoonlijk kiezen voor deze look met een wat langere rok. Echter met een mooie skinny jeans of een kortere rok zijn deze laarzen ook heel erg tof!!

Trui: COSTES
Rok: 
Shoeby
Oorbellen: 
My Jewelly
Laarzen: 
ZARA

Lieve allemaal, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en hiermee bordenvol fashion inspiratie aan deze koude nieuwe week beginnen! Mochten jullie een idee hebben voor een volgende how to style, schroom niet en stuur mij even een berichtje, een mailtje of reageer hieronder! 

Add A Comment