How to Style… Leopard with Leopard

Zoals vele van jullie wel weten omdat dit ook duidelijk terug te zien is op mijn feed en in mijn dagelijkse kleding. I’m a BIG fan als het om leopard prints gaat! I just love it!! Hoewel het inmiddels ook is uitgegroeid tot een mega trend en je voor dit najaar en de winter in elke winkel ook wel een leopard printje ziet hangen. Vragen veel mensen zich toch af hoe het te combineren. 

En als het daarom gaat kan je wat mij betreft twee dingen doen, Het eerste is een beetje de save side kiezen en wel een leopard printje aantrekken maar het verder vrij rustig houden en het dus combineren met een donkere jeans of iets. Maar, wil je er echt voor gaan en een tof statement maken met je printje, dan kan je ook gaan voor print op print. 

Het is uiteraard best gewaagd, maar des te leuker toch?
MAAR LET OP, als je dit doet, moet je het wel goed doen. En dat kan uiteraard op meerdere manieren.

Als eerste optie kan je kiezen voor een pak, helemaal in dezelfde print, heel stoer!! 

Gave witte sneaker en een mooi tof t-shirt eronder en gaan met die banaan.. 

Zo geïnspireerd geraakt dat je het wilt kopen?

Hieronder vind je de linkjes naar de items:

Echter kan je ook kiezen voor twee hele verschillende prints zoals bij de outfit hiernaast. Let dan wel op dat het wel beide echt hele verschillende prints zijn. Ga dan niet voor iets wat teveel op elkaar lijkt want dan sla je de plak net mis!! 

Zeemanspet en stoere boots erbij aan en klaar voor een mooie dag!

Zo geïnspireerd geraakt dat je het wilt kopen?

Hieronder vind je de linkjes naar de items:

Add A Comment