Zes mommy proof PARTY items voor de feestdagen!

Mommy proof de feestdagen door. Want de tijd van korte rokjes hoeft dan niet helemaal voorbij te zijn maar zijn meestal wel geschikter wanneer je zonder je geitjes op stap bent. En daar wij als mama’s de kerst vaak doorbrengen met ons gezin, andere familie en vrienden heb ik wat items op een rijtje gezet die feestelijk, hip & mommy proof zijn!
Allereerst deze heerlijke pajetten rok van de zara, heel erg leuk en super mommy proof door de lengte. Te combineren met een coltruitje en een boot maar ook met een mooie hak en een mes top met mooie top/bh eronder super feestelijk.


Durf je in plaats van de standaard kleur zwart wat meer out of the box te denken dan is deze satijnen roze jurk een hele toffe!! Persoonlijk zou ik hem dragen met een mooie zwarte of gouden talie riem en een mooi paar hakken! Good to go!! PS ook na de feestdagen in de zomer met een slippertje heel erg leuk;)!
Klassiek, sexy maar met een lederen broek eronder ook stoer! Hele toffe blouse voor een avondje eten tijdens de feestdagen maar ook daarna!
De glitter flairpants is deze feestdagen bijna niet weg te denken. Door de pasvorm ook helemaal mommy proof, ook te combineren met verschillende leuke items. Met een mooi velvet colbert erop en mooie hakken super sjiek maar met een mooie wollentrui nog steeds super feestelijk! Ik zeg go for it!
Al jaren een super mooie klassieker, een mooie zwarte pantalon broek. In dit geval en palazzo model, valt super mooi wijdt uit en daarom met een stakke top heel mooi. Zoals hier op de foto met een veterschoen vrij sjiek maar na de feestdagen met een t-shirt en witte gym lekker door te dragen!

Add A Comment