Getting dressed!

Hoe blijf ik mezelf leuk aankleden nu ik alleen maar thuis ben?

Iedereen die mij al wat langer volgt weet dat ik altijd roep dat kleding zoveel invloed heeft op je mindset en andersom natuurlijk ook.

Vaak hoor ik terug van verschillende klanten dat zij alleen echt moeite doen voor hun outfit als zij ergens naar toe gaan, een feestje een gelegenheid. En als ik dan daarop doorvraag blijkt dat zij dat superleuk vinden om te doen en zich er heel erg fijn door voelen. Het doet vaak iets positiefs met hun zelfvertrouwen en ze voelen zich weer even vrouw, zichzelf.

En als ik dan nog verder doorvraag en vraag waarom zij dit niet vaker doen, gewoon voor zichzelf, desnoods als zij thuis zijn. Maar dat weten zij vaak niet!!

En begrijp me niet verkeerd ik begrijp super goed dat je niet met je minirok en stiletto’s van 10 cm op de bank gaat zitten en met je kids in de zandbak duikt ;)! Maar je kan ook meer moeite doen op de normale dagen. En dan bedoel ik meer dan in je PJ blijven lopen, je niet meer opmaken en je zelf in die zin laten versloffen want ja ik ga nu toch nergens heen…

Op sommige dagen is dit misschien heerlijk maar ik geloof in dat het veel fijner is hier dan bewust voor te kiezen en nu in deze bizarre tijden, ook thuis gewoon je best te doen. Op te staan en je klaar te maken voor een fijne dag.

Al is het door een licht make upje en een outfit die past bij de dag. Die leuke blazer en spijkerbroek in plaats van die oude legging en veelte grote sport trui.

Wanneer je er namelijk voor kiest dit niet meer toen doen ga je een onwijs forever Sunday gevoel krijgen, word je steeds moeier/luier en kom je nog maar lastig in de actie.

Wanneer je ervoor kiest om wel jezelf even in dat leuke outfitje te hijsen en een mini beetje in de stijgers te zetten, voel je je meteen wat meer mens/vrouw en kan je de dag wat meer aan.


Want laten we wel wezen, hele thuiswerk dagen met een stel lieve maar jonge kinderen om je heen, daar heb je wel de nodige energie en veerkracht voor nodig!!

Keep it going, ik zie in jullie stories heel graag jullie dagelijkse combinaties van leuke thuis outfitjes voorbijkomen, taggen jullie mij erin? <3

#gettingdressedwithmomsinstyle

Add A Comment