Nadat ik moeder werd van Daley en Quinn heb ik op veel of eigenlijk alle gebieden mijzelf moeten hervinden. Zeker in de eerste maanden, het eerste jaar kwamen wij naast een hele heftige medische molen ook terecht in de welbekende rollercoaster van voeden, verschonen, in slaap wiegen en zorgen voor. Ik vergat mijzelf compleet en nam nergens meer de tijd voor, ook niet om mij fatsoenlijk aan te kleden of even te gaan shoppen. Iets wat altijd heel erg mijn ding was. Ik wist ook niet meer wat ik aan wou en “kon”. Ik had mijzelf wijsgemaakt dat die gescheurde spijkerbroek echt niet meer aan kon nu ik moeder was en die roze blazer was misschien ook net wat te heftuug als moeder!

Herkenbaar?

Naast die mentale struggle was mijn lijf ook compleet veranderd en heb ik na mijn zwangerschap de meest grote miskopen ooit gedaan wat betreft kleding. Ik veranderde mijn stijl en was daardoor nog minder mijzelf. In plaats van dat ik een probleem oploste, hield ik het hiermee in stand! Ik voelde mij niet mijzelf, gedroeg mij niet als mijzelf en kleedde mij niet als mijzelf en hoe werd ik dan ooit weer mijn oude vertrouwde zelf?

Uiteindelijk heb ik deze cirkel weten te doorbreken en ben ik gewoon weer een jeans met scheuren en die gekke blazer met tijgerprint gaan dragen!! & I love it!! Zou dat niet heerlijk zijn, just being you again?

Ik ben stylist speciaal voor moeders. Ik style vrouwen die vanwege hun nieuwe rol en lijf als moeder niet gelukkig meer zijn met hun garderobe, zodat zij door het combineren van oud met nieuw weer een kledingstijl ontwikkelen waar zij blij van worden en zich zelfverzekerd in voelen..

Want zodra jij de style hebt gevonden die past bij jou en je nieuwe leven als moeder dan zit je weer lekker in je vel, twijfel je nooit meer over wat je aan moet doen en kan jij met minder items eindeloos combineren.

Ik weet hoe lastig dit kan zijn. Maar ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij!

Daarnaast zal ik mij zelf even op persoonlijk gebied voorstellen, ik ben dus Joyce, al bijna 8 jaar gelukkig samen met mijn partner in crime, Jermaine. Ik ben Bonus mama van mijn grote girl Syleena en tweeling moeder van de eeneiige tweeling Daley en Quinn!

SOME RANDOM FACTS ABOUT ME

“Ik ben een super control freak.”
“Mijn laatste baan in loondienst was een baan als systeem therapeut.”
“Ik ben super gevoelig voor de mening van anderen.”
“Mega koffie addict!”
“Ik zie overal leuke plekjes voor foto’s.”
“Ik denk dus in plaatjes…”
“Mijn favoriete seizoenen zijn de lente en de zomer.”
“Mijn guilty pleasures zijn cola & chocolade.”