• Een hele nieuwe garderobe. Zo voelde het voor mij toen Joyce bij mij in de lente kwam. Ze maakt combinaties met kledingstukken die ik zelf nooit bedacht had. Zo fijn dat ze er foto's van neemt en er een lookbook van maakt. In de herfst komt ze weer.

  Angela Lodder Contentexpert & Mama van twee kindjes
 • Meer mixen en matchen met wat ik heb hangen, print op print en T-shirts om mijn looks soms wat meer casual te maken dat is wat ik heb meegekregen van Joyce. Nu kan ik mij weer leuk kleden zoals ik deed vóór mijn twins. Dank je nogmaals hiervoor Joyce!

  Stephanie Helder Pedagogisch Medewerkster & Mama van vier kindjes
 • De basis in mijn kledingkast was er, maar ik koos altijd voor dezelfde (veilige) combinaties. Joyce heeft mij laten zien hoe ik al mijn kleding op een andere, leukere en vooral spannendere manier kan combineren. Samen met een aanvullend advies met leuke nieuwe setjes en wat handige basis items, laat ik die comfortzone ver achter me.

  Anita Kriek Marketing Communicatie Specialist & Mama van een zoontje
 • Inmiddels heb ik al twee keer een mommy in style traject (winter + lente looks) bij Joyce gedaan en ben eindelijk echt inlove met mijn garderobe. Door mijn traject bij Joyce heb ik geleerd wat mij staat qua kleur en stijl waardoor ik nu zelf ook leuke kleding kan aanschaffen. Uiteindelijk ben ik hierdoor ook zelfverzekerder geworden en durf ik ook veel meer stijlen aan.

  Crystal Smit Onderzoeker & Mama van twee kindjes

Sluit je aan bij de 100+ moeders die je voor zijn gegaan

Meld je aan en ik houd je op de hoogte